Persoane interesate

vineri, 12 februarie 2010

Eurovision 2010: Corina Cuniuc şi Denis Latîşev "Forever" - antipod psihozei "pavel turcu"

Că nu poate minciuna să biruie Adevărul şi prostia să fie mai presus decât Dreptatea...

Recent am fost martorii unei pishoze organizate de câţiva bloggeri din blogosfera moldovenească. Câteva zile de-a rândul blogosfera a fost inundată de spam-ul "pavel turcu". De remarcat că a fost un spam bine organizat, cu sute de postări, care a întrecut ca volum şi ca antipatie chiar şi blogurile denominaţiilor creştine din blogosfera noastră.

Trebuie să recunoaştem că nu am fi scris despre Eurovision niciodată, pentru că oamenii de treabă nu pot avea nimic în comun cu mârşăvenia care se numeşte Eurovision şi care an de an, tot mai mult şi mai mult îndobitoceşte masele prin pseudo cultura pe care o promovează.

Totuşi dacă suntem puşi în faţa faptului de a alege o piesă pentru acest concurs, păi atunci haideţi s-o facem cu cugetul treaz şi cu mintea luminată!

Să nu permitem ca cineva print intermediul lumii virtuale să ne bage pe gât rahaturi gen "pavel turcu", care prin piesa sa atât de mediatizată în internet şi la tv, adună toată prostia şi toată neghiobia moldovenească într-un singur coş.

Cu dragoste şi preţuire pentru o cultură sănătoasă, vă recomandăm spre audiere piesa Forever interpretată de către Corina Cuniuc şi Denis Latîşev; o piesă liniştită cu un mesaj pozitiv, un antipod psihozei "pavel turcu" dar şi tuturor anomaliilor culturale care au invadat in ultimul timp estrada autohtonă.

sursa: Noua Galilee

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu